Räksallad med PureRice

Shirataki spaghetti, kyckling, tomater, vitlök, basilika
Pasta med smak av Italien
juni 20, 2018
Shirataki ris, chorizo,portobellosvamp, paprika, grädde, ost, koriander, sparris,ägg
Brunch – fylld portabello svamp
juni 5, 2018
Visa alla

Räksallad

Tillagning

Koka riset i saltat vatten i 3minuter och låt sedan svalna medans du håller på med resten.

Mixa ihop dill, persilja, olivolja, saften från en citron, salt och peppar i en mixer. Tillsätt vatten om du ni tycker de behövs.

Riv ner salladen och lägg på ett stort fat.

Skär äpplet och osten i bitar och lägg över salladbladen.

Grovhacka nötterna.

Lägg räkorna i salladen.

Lägg granatäpplen och nötterna över salladen.

Slutligen blanda dressingen över det hela och mixa försiktigt ihop.

Underbar lättlagad sallad som passar kanonbra till midsommarbordet!