Ingredienser
- 3påsar PureSpaghetti
- 500g Bacon
- 500g Räkor
- 1 st Pepparfärskost
- 1st Färskost (200g)
- 2 ½ dl Grädde
- 2dl Majs
- 4st Vitlöksklyftor
- 2st Rödlök
- Smör eller kokosolja till stekning
- Salt och peppar
- Persilja till garnering
Tillagning
Värm ugnen till 200 grader.
Skölj spaghettin i kallt vatten.
Lägg bacon på en plåt och grädda i ugnen tills de är klara.
Fräs rödlök och vitlök i smör.
Tillsätt färskost och grädde till pannan. (ej för hög värme)
När färskosten har smält lägg när spaghettin och rör om.
Låt småkoka ett par minuter.
Klipp baconet i små bitar och blanda när i såsen.
Slutligen lägg till räkorna och salt och peppar.
Servera med lite persilja.
Smaklig spis!