Ingredienser
- 1påse PureSpaghetti
- 500g räkor
- 200g sallad
- 50g ruccola
- 1 rött äpple
- ½ mango
- 1dl kokosflingor
- 1 näve koriander
Marinering
- 1msk olivolja
- ½ röd chili
- ½ lime, saften
- 1st vårlök
- 1tsk kokosolja
Sås
- 1st schalottenlök
- 1st lime, saften
- ½ röd chili
- 2tsk Farinsocker
Tillagning
Skölj spaghettin i kallt vatten.
Sås
Börja med att blanda såsen. Finhacka schalottenlöken och chilin.Blanda ihop saften från 1lime, farinsocker,1/2 chili och schalottenlöken. Lägg åt sidan och låt stå i ca. 30min.
Marinering
Finhacka vårlök och chili.Blanda ihop saften från ½ lime, olivolja, ½ chili, vårlök och räkor. Låt räkorna stå i marineringen i ca 20min.
Salladen
Skär mango och äpple i tunna skivor.Fräs Spaghettin i lite kokosolja i ett par minuter. Lägg till räkorna och stek i ett par minuter.
Lägg upp fint på ett stort fat; sallad, äpple, mango, räkorna, kokosflingor, sås och toppa med koriander.
Servera och njut!