PureSpaghetti i gräddsås

Halloumi pesto
PureSpaghetti med hemmagjord pesto och halloumi
november 30, 2016
LCHF Ris a la Malta
LCHF – Ris a la Malta
december 6, 2016
LCHF Ris a la Malta
LCHF – Ris a la Malta
december 6, 2016
Halloumi pesto
PureSpaghetti med hemmagjord pesto och halloumi
november 30, 2016

Tillagning

Skölj av spaghettin i kallt vatten. Skär grönsakerna och kycklingen i bitar.

Börja med att fräsa grönsakerna i smör. När dem är klara ta dem av pannan och lägg åt sidan.

Krydda kycklingen med kycklingkryddan och stek.

Tillsätt grönsakerna och spaghettin och rör om.

Häll ner grädden och färskosten. Tillsätt buljongen och smaka av med salt och peppar.

Låt småputtra i minst 5 minuter.

Smaklig måltid!