Ingredienser
- 2 påsar PureSpaghetti
- 1 kg kycklingfilé
- 2,5 dl grädde
- 200 g färskost med vitlök och örter
- 1 st rödlök, smått skivad
- 1 st zucchini , bitar
- 200 g champinjoner, grovt skurna
- 1 st stor gul paprika,
- 2 st vitlöksklyftor, smått skivad
- 1 msk köttbuljong
- kycklingkrydda
- salt och peppar
Tillagning
Skölj av spaghettin i kallt vatten. Skär grönsakerna och kycklingen i bitar.
Börja med att fräsa grönsakerna i smör. När dem är klara ta dem av pannan och lägg åt sidan.
Krydda kycklingen med kycklingkryddan och stek.
Tillsätt grönsakerna och spaghettin och rör om.
Häll ner grädden och färskosten. Tillsätt buljongen och smaka av med salt och peppar.
Låt småputtra i minst 5 minuter.
Smaklig måltid!