Räksallad med PureRice

Shirataki ris, chorizo,portobellosvamp, paprika, grädde, ost, koriander, sparris,ägg
Brunch – fylld portabello svamp
juni 5, 2018
Shirataki spaghetti, kyckling, tomater, vitlök, basilika
Pasta med smak av Italien
juni 20, 2018
Shirataki spaghetti, kyckling, tomater, vitlök, basilika
Pasta med smak av Italien
juni 20, 2018
Shirataki ris, chorizo,portobellosvamp, paprika, grädde, ost, koriander, sparris,ägg
Brunch – fylld portabello svamp
juni 5, 2018
Visa alla

Räksallad

Tillagning

Koka riset i saltat vatten i 3minuter och låt sedan svalna medans du håller på med resten.

Mixa ihop dill, persilja, olivolja, saften från en citron, salt och peppar i en mixer. Tillsätt vatten om du ni tycker de behövs.

Riv ner salladen och lägg på ett stort fat.

Skär äpplet och osten i bitar och lägg över salladbladen.

Grovhacka nötterna.

Lägg räkorna i salladen.

Lägg granatäpplen och nötterna över salladen.

Slutligen blanda dressingen över det hela och mixa försiktigt ihop.

Underbar lättlagad sallad som passar kanonbra till midsommarbordet!