Om rätten
Här kan man leka ut i det oändliga. När man steker EKO PureRice är det bara att plocka fram det som man har i kylen och fräsa på. Krydda med salt och peppar och lite chili-flakes går väldigt långt. Men annars är det bara att experimentera med dina kryddor, allt är tillåtet.
Man kan äta röran som tillbehör till olika maträtter men också som den är.
Riset från PurePasta innehåller NOLL kolhydrater! Vanligt ris innehåller ca 30-70g kolhydrater per 100g (beroende på märke/sort). Det är DET som är så bra med PurePasta, du får ditt ris fast slipper de onödiga extra kolhydraterna:)
Riset är alltså LCHF vänligt, Keto vänligt, Vegan, Peleo etc.
Perfekt för alla de som vill dra ner på kolhydrater på ett enkelt sätt och riset är dessutom ekologiskt.
Ingredienser
- 2påsar EKO PureRice
- 250g broccoli
- 2st rödlök
- 200g champinjoner
- 1st zucchini
- 3st vitlöksklyftor(pressade)
- Smör/kokosolja
- Salt och peppar
- Chili-Flakes
Tillagning
Skölj av riset i kallt vatten.
Skär broccoli, rödlök, champinjoner och zucchini i bitar.
Lägg en bit smör i en stekpanna/Wokpanna.
Fräs alla ingredienser ihop men vänta lite med riset.
När grönsakerna är nästan klara vänd ner riset.
Krydda med önskade kryddor.
Servera!