Low Carb Chicken enchiladas med PureRice - Glutenfri

Low Carb Chicken enchiladas med PureRice

Tillagning

Skölj av riset i kallt vatten.

Sätt på ugnen på 200°

Lägg smör i en panna, fräs lök och vitlök i några minuter.

Krydda lökblandningen med salt, spiskummin, och chili flakes.

Skär kycklingen i små bitar, lägg i pannan och blanda.

Blanda sedan ner riset.

Salta, peppra och häll i saften från lime. Blanda och smaka av. Lägg till mer av kryddorna om så önskas.

Ta av pannan från spisen och lägg åt sidan.

Ta en osthyvel och hyvla zucchinin i remsor.

Lägg remsorna på en skärbräda (4 i rad).

Lägg ca 2msk av kycklingblandningen på ena endan av zucchinin och rulla upp i en enchilada och lägg i en ugnssäker form. Repetera tills blandningen är slut. (blir 8-10 st).

Strö riven mozzarella och cheddarost över enchiladas.

Guacamole: Blanda alla ingredienserna med en stavmixer. ( har du inte en stavmixer går det utmärkt att blanda med en gaffel, mosa avokadon ordentligt.)

Servera gärna med sallad, creme fraiche, koriander och lime ;)