Low Carb Chicken enchiladas med PureRice - Glutenfri

Low Carb Chicken enchiladas med PureRice

Lax, spaghetti, sparris, morötter, citronsås
Lax med kall citronsås
februari 15, 2018
Räkor med spaghetti
Lyxiga räkor med PureSpaghetti
mars 8, 2018
Räkor med spaghetti
Lyxiga räkor med PureSpaghetti
mars 8, 2018
Lax, spaghetti, sparris, morötter, citronsås
Lax med kall citronsås
februari 15, 2018

Tillagning

Skölj av riset i kallt vatten.

Sätt på ugnen på 200°

Lägg smör i en panna, fräs lök och vitlök i några minuter.

Krydda lökblandningen med salt, spiskummin, och chili flakes.

Skär kycklingen i små bitar, lägg i pannan och blanda.

Blanda sedan ner riset.

Salta, peppra och häll i saften från lime. Blanda och smaka av. Lägg till mer av kryddorna om så önskas.

Ta av pannan från spisen och lägg åt sidan.

Ta en osthyvel och hyvla zucchinin i remsor.

Lägg remsorna på en skärbräda (4 i rad).

Lägg ca 2msk av kycklingblandningen på ena endan av zucchinin och rulla upp i en enchilada och lägg i en ugnssäker form. Repetera tills blandningen är slut. (blir 8-10 st).

Strö riven mozzarella och cheddarost över enchiladas.

Guacamole: Blanda alla ingredienserna med en stavmixer. ( har du inte en stavmixer går det utmärkt att blanda med en gaffel, mosa avokadon ordentligt.)

Servera gärna med sallad, creme fraiche, koriander och lime ;)