Brunch – fylld portabello svamp

räksallad
Räksallad med PureRice
juni 9, 2018
Shirataki spaghetti, lax, radisor,sallad, cirtonpeppar, balsamic vinäger, mynta, citron
Somrig lax
juni 5, 2018
Show all
Shirataki ris, chorizo,portobellosvamp, paprika, grädde, ost, koriander, sparris,ägg

Fylld portobellosvamp

    Tillagning

    Skölj av riset i kallt vatten och koka i 3minuter.

    Skär paprikan i små bitar.

    Skär korven i små bitar.

    Ta av foten av svampen och skrapa loss lamellerna.

    Vispa ihop ägg och grädde.

    Blanda ner i äggröran; ost, korv, paprika och ris. Salta och peppra efter smak.

    Fördela blandningen i svamphattarna.

    Gratinera i ca 10min på 200 grader eller tills äggen har stelnat. (man kan också grilla svampen)

    Lägg smör i en stekpanna och fräs sparrisen i ett par minuter. Salta och peppra.

    Passar utmärkt till brunch!