Ingredienser
- 2 påsar PureSpaghetti
- 500 g kycklingfärs
- 2 tsk spiskummin
- 2 tsk salt
- 2 tsk chillypulver
- 2 st vitlöksklyftor/ pressade
- 1-2 msk färsk timjan/ finhackad
Sås
- 3 dl creme fraiché
- 150 g gorgonzola
Tillagning
Lägg kycklingfärsen i en lagom stor bunke. Tillsätt alla kryddorna och blanda väl.
Rulla sedan färsen till långa korvar och lägg dem på en stor plåt och stick sedan in spettet i mitten.
Sätt ugnen på 225° och sätt in plåten i mitten och låt dem gräddas i ca 20-25 min.
Under tiden kan du börja tillaga gorgonzolapastan.
Smula ner gorgonzolan i creme fraichén och värm den på låg värme i en kastrull.
Skölj spaghettin i kallt vatten och lägg sedan ner den tillsammans med såsen, rör om ordentligt.
Låt småputtra i ca 5 minuter.