Om rätten
Hemmagjord pesto är alltid lika god. Att blanda ner lite low carb spaghetti från PurePasta gör denna maträtten mer matig och p.g.a att spaghettin är rik på fiber kommer du att hålla dig mätt under längre tid.
Rätten kan man servera som förrätt eller som huvudrätt.
Smakar väldigt gott, är vacker och är utan onödiga kolhydrater :)
Ingredienser
- 2påsar PurePasta Spaghetti
- 200g Haricots verts
- Lufttorkad skinka
- 1 näve dill
- 1näve koriander
- 50g pinjenötter
- 2msk saft från citron
- Salt
- 70ml olivolja
- 50g parmesanost
- Smör
Tillagning
Skölj spaghettin i kallt vatten.
Lägg en klick smör i en stekpanna. Stek spaghettin och haricots verts i smöret i ca 5 minuter.
Salta och peppra.
Pesto
Lägg dill, koriander, pinjenötter, citronsaft, olivolja och parmesanost i en mixer och mixa ihop. Smaka av med salt och peppar.
Rör ner peston i stekpannan.
Lägg lufttorkad skinka på en tallrik och pesto-spaghettin ovanpå.
Servera och njut.