Torsk kramad med vitlök och citron

Räkor, wasabi, majonnäs, avokado,lime, ris
Räkcocktail med wasabi majonnäs
april 10, 2017
Torsk, Fisk,Bok Choi, Sojasås, ingefära, vitlök, koreander, Shirataki Ris
Fisk med Bok Choi och PureRice
april 2, 2017

Tillagning

Skölj av riset med kallt vatten. Värm ugnen till 200°

Skär torsken i bitar och lägg i en ugnssäker form (eller på en plåt)

Salta och peppra fisken.

Lägg 2 msk smör i en stekpanna och fräs vitlöken i ett par minuter.

Tillsätt citronsaften och ta bort stekpannan från plattan. Sprid citron- och vitlökssmöret över fisken.

Grädda fisken i mitten av ugnen i 10-12minuter.

Lägg 1 msk smör i en panna och fräs sparrisen tills den får en fin yta.  Salta och peppra och ta av pannan.

Lägg 1 msk smör i pannan och fräs riset i 3-5minuter.

När fisken är klar - lägg upp snyggt, servera och njut.