Fiskrätt med Bok Choi och PureRice - PurePasta.se LCHF

Fisk med Bok Choi och PureRice

Taco Lasagne
Taco ”Lasagne”
mars 23, 2017
Fisk, torsk, shirataki ris, sparris
Torsk kramad med vitlök och citron
april 7, 2017
Fisk, torsk, shirataki ris, sparris
Torsk kramad med vitlök och citron
april 7, 2017
Taco Lasagne
Taco ”Lasagne”
mars 23, 2017

Tillagning

Värm ugnen till 200°

Skölj av riset med kallt vatten

Skär torsken i bitar och lägg i ugnssäker form

Lägg en liten bit smör på varje torksbit och salta och peppra

Skär Bok Choi i remsor och lägg över fisken.

Gratinera fisken i ugnen i ca 12 minuter, tiden beror lite på tjockleken på fisken.

Såsen

Lägg ner resten av ingredienserna i en kastrull och låt småkoka i ett par minuter.

Tillsätt riset och låt småputtra tills fisken är klar.

Lägg upp snyggt och servera.