Ingredienser
- 1 påse PureSpaghetti
- ½ Rödlök, hackad
- 1 st Vitlöksklyfta, pressad
- 200 g Nötfärs
- 3 msk Tacokryddor
- 10 g Smör
Ostsås
- 1 dl Ost, riven
- 1 dl Keso
- 1 dl Creme fraiche
- 1 dl Salsasås
- 1 ½ dl Ost, riven
Tillagning
Skölj spaghettin under kallt vatten.
Pressa vitlöken och hacka rödlöken.
Bryn färsen tillsammans med vitlöken och rödlöken.
Bland i kryddmixen och vatten. Låt småkoka ett par minuter.
Stäng av värmen och lägg åt sidan.
Sätt ugnen på 200°
Blanda i en skål: riven ost, keso, creme fraiche och salsasås.
Smörj en ugnssäker form och täck med spaghettin.
Blanda nu nötköttsblandningen med ostsåsen och bred ut över spaghettin.
Slutligen strö över riven ost.
Grädda lasagnen i mitten av ugnen i ca 15 min.
Servera med din favoritsallad.