LCHF Taco ”Lasagne” LowCarb och utan gluten. PurePasta.se

Taco ”Lasagne”

Portabellosvamp, PureRice, räkor,
Fylld Portabellosvamp med PureRice och räkor
mars 16, 2017
Torsk, Fisk,Bok Choi, Sojasås, ingefära, vitlök, koreander, Shirataki Ris
Fisk med Bok Choi och PureRice
april 2, 2017
Torsk, Fisk,Bok Choi, Sojasås, ingefära, vitlök, koreander, Shirataki Ris
Fisk med Bok Choi och PureRice
april 2, 2017
Portabellosvamp, PureRice, räkor,
Fylld Portabellosvamp med PureRice och räkor
mars 16, 2017

PureSpaghetti, Köttfärs, Taco, Keso, Salsa

Tillagning

Skölj spaghettin under kallt vatten.

Pressa vitlöken och hacka rödlöken.

Bryn färsen tillsammans med vitlöken och rödlöken.

Bland i kryddmixen och vatten.  Låt småkoka ett par minuter.

Stäng av värmen och lägg åt sidan.

Sätt ugnen på 200°

Blanda i en skål: riven ost, keso, creme fraiche och salsasås.

Smörj en ugnssäker form och täck med spaghettin.

Blanda nu nötköttsblandningen med ostsåsen och bred ut över spaghettin.

Slutligen strö över riven ost.

Grädda lasagnen i mitten av ugnen i ca 15 min.

Servera med din favoritsallad.