Fylld Portabellosvamp med PureRice och räkor, Glutenfri och LowCarb

Fylld Portabellosvamp med PureRice och räkor

Shirataki nudlar, parmesanost, vitlök,spenat.
Vitlöksparmesan-kyckling med Nudlar
mars 6, 2017
Taco Lasagne
Taco ”Lasagne”
mars 23, 2017
Taco Lasagne
Taco ”Lasagne”
mars 23, 2017
Shirataki nudlar, parmesanost, vitlök,spenat.
Vitlöksparmesan-kyckling med Nudlar
mars 6, 2017

Fylld Portabellosvamp med PureRice och räkor.

Tillagning

Värm ugnen till 200°

Skölj av riset med kallt vatten.

Skär av foten och skrapa loss lamellerna.

Hacka svampfoten, lamellerna, schalottenlök och vitlök. 

Fräs i smör.

Blanda ner riset, ägget, salt, peppar, saft från citronen, basilika, räkor och fräs ytterligare i 2minuter.

Fördela blandningen i svamphattarna och strö över parmesanost.

Gratinera i ca 10minuter.