Ingredienser
- 1 påse Pure Noodles
- 400 g strimlat nöttkött
- 500 g frysta wokgrönsaker
- 2 dl kokosolja
- 2-3 msk finriven ingefära
- 2 msk sambal oelek
- 3 msk kinesisk soja
- 1 msk vitvinsvinäger
- 2 msk olja
- 1 tsk salt
- 2 krm peppar
Tillagning
Skölj riset i kallt vatten och koka efter anvisning på förpackningen.
Blanda under tiden det strimlade köttet med ingefära, soja, vinäger, sambal oelek och 1 msk av oljan. Låt stå i minst 6 min så att det drar ihop sig.
Stek sedan köttblandningen i ca 5 min i en stekpanna. Ställ sedan pannan åt sidan.
Stek wokgrönsakerna enligt förpackningen i resten av oljan. Tillsätt sedan köttet och kokosoljan till woken, låt sjuda i ytterligare 3 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Servera biff-grönsakswoken med kokta Pure Noodles och toppa gärna med cashewnötter.
Hoppas att maten smakar!