Tandoori kyckling med färskost och soltorkade tomater - Glutenfri, LCHF

Tandoori kyckling

Spenatsoppa med bacon och ris
Get up and move Spenatsoppa
oktober 2, 2016
Grönsakswok med biff och nudlar
Grönsakswok med biff och Pure Noodles
oktober 16, 2016
Grönsakswok med biff och nudlar
Grönsakswok med biff och Pure Noodles
oktober 16, 2016
Spenatsoppa med bacon och ris
Get up and move Spenatsoppa
oktober 2, 2016

Tillagning

Värm ugnen till 220°

Skölj av PurePasta Noodles och lägg i en ugnssäker form.

Skär kycklingen i bitar och fräs. Krydda med tandoorikryddan, chillikryddan, vitlökspulvret och rör om. Tillsätt grädde, färskost och soltorkade tomater. Låt småputtra och smaka av med salt och peppar.

Tillsätt basilikan och häll över nudlarna. Toppa med riven permesanost.

Grädda i ugnen i ca 5 minuter.

Smaklig spis!