Ingredienser
- påsar Pure Noodles
- 900 g Kycklingfilé
- 1 msk Tandoorikrydda
- 2 tsk Chillikrydda
- 2 tsk Vitlökspulver
- 100 g Färskost
- 4 dl Grädde
- 1 Stor gul paprika (eller den färg man gillar)
- 150 g Soltorkade tomater (strimlade)
- 3 msk Färsk Basilika, strimlad
- Parmesanost, riven
- Salt och peppar
Tillagning
Värm ugnen till 220°
Skölj av PurePasta Noodles och lägg i en ugnssäker form.
Skär kycklingen i bitar och fräs. Krydda med tandoorikryddan, chillikryddan, vitlökspulvret och rör om. Tillsätt grädde, färskost och soltorkade tomater. Låt småputtra och smaka av med salt och peppar.
Tillsätt basilikan och häll över nudlarna. Toppa med riven permesanost.
Grädda i ugnen i ca 5 minuter.
Smaklig spis!