Om rätten
Vi älskar enkel matlagning och denna Low Carb maträtten är väldigt enkel att tillaga.
Doften av karry påminner oss lite om Indien och medan maten puttrar kan man ägna sig åt annat, såsom duka färgglatt och sätta på lite orientalisk musik ;)
En lågkolhydrat- och glutenfri maträtt som uppskattas av hela familjen.
Ingredienser
- 2påsar PureSpaghetti
- 400ml (en burk) Kokosmjölk
- 3msk Karry krydda
- 4st Kycklingbröst
- 2st Broccolihuvud
- 3st Morötter
- 1st Röd paprika
- Färsk koriander (topping)
- 1msk Kokosolja
- Salt / Peppar
Tillagning
Skölj av spaghettin i kallt vatten.
Skär kycklingen, paprikan och morötterna i bitar.
Dela broccolin i lagom stora bitar.
Lägg 1msk kokosolja i en gryta. Bryn kycklingen i karry i ett par minuter.
Lägg till kokosmjölk och rör om. Låt småputtra i ca 8min under lock.
Lägg till grönsakerna, salta och peppra. Låt småputtra i 8min.
Slutligen lägg när spaghettin och låt småputtra i ca 5min.
Smaka av och lägg till mer karry om så önskas.
Servera med färsk koriander