Laxfilé i ugn med Purerice och hemmagjord hollandaisesås

Laxfilé i ugn med Purerice och hemmagjord hollandaisesås

LCHF Sushi
Skandinavisk LCHF sushi med rökt lax
december 8, 2016
Kycklingbullar med bacon
Kycklingbullar med bacon och PureNoodles i gräddsås
januari 13, 2017
Kycklingbullar med bacon
Kycklingbullar med bacon och PureNoodles i gräddsås
januari 13, 2017
LCHF Sushi
Skandinavisk LCHF sushi med rökt lax
december 8, 2016

Lax i ugn med PureRice och hemmagjord hollandaisesås

Tillagning

Lägg laxfilén i en ugnsform salta och peppra rikligt.

Grädda i ugnen på 175° i 15-20 minuter.

Under tiden kan du göra hollandaisesåsen.

Lägg ägg äggulorna i en skål över ett vattenbad på medelvärme.

Vispa kraftigt med ballongvisp tills det blir fluffigt, ca 2-3 minuter.

Ta av det från värmen.

Häll över skirat smör, lite i taget under konstant vispning. Smaksätt med pressad citron salt och peppar.

Häll haricots verts i en kastrull. Fyll på med vatten så att det precis täcker bönorna. Tillsätt lite salt och låt koka 3-4 minuter.

Skölj riset i kallt vatten. Stek det sedan tillsammans med gräslöken i tre minuter.

Nu borde lagen vara klar.

Servera och njut!

Bon appétit!