Kycklingbullar med bacon och PureNoodles i gräddsås - PurePasta.se

Kycklingbullar med bacon och PureNoodles i gräddsås

Laxfilé i ugn
Laxfilé i ugn med Purerice och hemmagjord hollandaisesås
januari 2, 2017
Köttfärskalops med ris
Köttfärskalops med PureRice
januari 18, 2017
Köttfärskalops med ris
Köttfärskalops med PureRice
januari 18, 2017
Laxfilé i ugn
Laxfilé i ugn med Purerice och hemmagjord hollandaisesås
januari 2, 2017

PureNoodles, kycklingfärs, bacon, grädde. lök, basilika, grönkål, champinjoner, smör

Tillagning

Skölj av nudlarna.

Blanda i en skål: kycklingfärs, rödlök, purjolök, vitlök, bacon, salt, peppar, basilika.

Gör små bullar och stek varje boll i ca 4-6 min på en djup panna eller tills den har fått lite färg.

Ta kycklingbullarna av spisen och gör såsen.

Lägg smöret i pannan och fräs vitlöken tillsammans med champinjonerna tills dom är mjuka och har fått fin gyllenbrun färg.

Tillsätt grädde och buljong, låt det småkoka. Värm ugnen till 200°.

Lägg nu till kycklingbullarna, nudlarna och låt småkoka i ytterligare ca 10 min.

Lägg grönkål i en skål, häll olja och salt över och blanda. Lägg det sedan på en ugnsplåt med bakplåtspapper.

Grädda grönkålen i mitten av ugnen i ca 7 min.

Njut!