Nyttig snabbmat - Torsk, PureRice och grönkålschips

Nyttig snabbmat – Torsk, PureRice och grönkål

Shirataki ris
Rödbetor med PureRice som tillbehör
januari 4, 2018
Falukorv LCHF
Helstekt falukorv i ugn
januari 17, 2018
Falukorv LCHF
Helstekt falukorv i ugn
januari 17, 2018
Shirataki ris
Rödbetor med PureRice som tillbehör
januari 4, 2018

Tillagning

Värm ugnen till 240°

Skölj av riset i kallt vatten

Koka riset i saltat vatten i 5min

Riv grönkålen i lagom stora bitar och skär bort den grova mittvenen. Häll olja och salt över och blanda (spara inte saltet)

Grädda grönkålet mitt i ugnen

Skär torsken i bitar och krydda med citronpeppar

Stek torsken på 2-3min på varje sida.

Lägg upp och njut av din nyttiga snabbmat