Om rätten
Älskad familj pastaklassiker.
Superenkel att laga och alltid lika god. Här använde vi få ingredienser och PureSpaghetti som gör denna rätten till en glutenfri maträtt.
Efter träningen eller efter en lång dag på jobbet då är det perfekt med en snabbmat och denna vardagsrätten tar endast 10 minuter att tillaga.
Ingredienser
- 1påse PureSpaghetti
- 140g bacon
- 1st vitlöksklyfta (stor)
- 40g parmesanost (lite till för dekoration)
- 3 äggulor
- Smör/Olivolja
- Salt och Peppar
Tillagning
Skölj PureSpaghetti i kallt vatten.
Rör ihop äggulor och parmesanost. Salta och peppra och lägg åt sidan.
Klipp baconet i bitar.
Stek baconet knaprigt i smör/olja i en stekpanna. Hacka vitlöken och tillsätt till stekpannan. (tillsätt mer smör/olja om det behövs). Stek ytterligare i ett par minuter.
Rör ner pastan och stek i ca 3minuter.
Ta pannan av värmen och rör ner äggblandningen.
Servera direkt och toppa med lite extra parmesanost och njut!

Low Carb Pasta Carbonara