Ugnsbakad torsk med ris - PurePasta - LCHF Fisk med ris

Ugnsbakad torsk med ris

Rödingfilé med PureSpaghetti, honung och pistagenötter.
Rödingsfilé med spaghetti
juli 30, 2016
Marockansk kyckling med ris - PurePasta
Casablanca kyckling
augusti 11, 2016
Marockansk kyckling med ris - PurePasta
Casablanca kyckling
augusti 11, 2016
Rödingfilé med PureSpaghetti, honung och pistagenötter.
Rödingsfilé med spaghetti
juli 30, 2016

Tillagning

Värm ugnen till 180 grader

Lägg torskfilé på en plåt, krydda med citronpeppar och lägg över en smörbit. Fisken ska vara i ugnen i ca 10 min (akta så att den blir inte torr)

Skölj av riset med kallt vatten.

Hacka vitlök, salladslök och champinjoner. Lägg smör i en stekpanna och fräs löken, champinjonerna och riset tillsammans.  När riset har fått lite färg är de klara, (ungefär 4 min).

Lägg upp på en tallrik och njut.