Ingredienser
- 3påsar PureNoodles
- 3cm ingefära - finhacka
- 4st vitlöksklyftor - pressade
- 1 röd chili - finhacka
- 4msk ostronsås
- 1dl soya
- 1dl sweet chili
- 1 msk sesamolja
- 1tsk sambal oelek
- 4st vårlök - skivad
- 500g brysselkål - skär bort roten och dela på hälften/strimla
- 500g biff - strimlor
- 500g broccoli
- 1 röd paprika
- Peppar/Salt
Tillagning
Skär broccoli i bitar.
Skär bort roten på brysselkålen och dela på hälften.
Lägg smör/kokosolja i en wokpanna, fräs broccolin och brysselkålen i en liten stund och lägg sedan åt sidan.
Skär lövbiff i remsor och stek i wokpannan i ett par minuter tills dom är klara, lägg åt sidan.
Tillsätt smör/kokosolja och fräs vitlök, ingefära, sambal oelek och salladslök i några minuter.
Lägg ner nudlarna i woken och rör om i ca 3minuter.
Blanda ner brysselkålen, broccolin, paprikan och köttet i woken och rör om.
Nu kör vi såsen
Häll ner ostronsås, sesamolja, soya och sweet chili och rör om. Smaka av. Salta och peppra efter smak.
Servera med lite sesamfrön på topp om man vill lyxa till det lite ;)