Parmesanpannerad kyckling

Parmesanpannerad kyckling

Räkor med spaghetti
Lyxiga räkor med PureSpaghetti
mars 8, 2018
glutenfria nudlar, lövbiff, brysselkål, broccoli, paprika, soya, sesamolja, oyster sås
Wokad biff
mars 14, 2018
glutenfria nudlar, lövbiff, brysselkål, broccoli, paprika, soya, sesamolja, oyster sås
Wokad biff
mars 14, 2018
Räkor med spaghetti
Lyxiga räkor med PureSpaghetti
mars 8, 2018

Om rätten

LowCarb parmesanpannerad kyckling.
Supergott och nyttigt för hela familjen.
Glutenfri spaghetti passar utmärkt med denna enkla maträtten som dessutom är lättlagad.

Tillagning

Skölj spaghettin ordentligt i kallt vatten i ett durkslag.

Smält smöret och häll upp i en djup tallrik.

Blanda ihop ströbröd, vitlök, parmesan. Salta och peppra.

Skär zucchinin i bitar.

Lägg smör i en stekpanna.

Doppa kycklingen i det smälta smöret och strö därefter över parmesanblandningen. Lägg i stekpannan och stek tills kycklingen är klar.

Lägg kycklingen åt sidan.

Tillsätt mer smör om det behövs och stek nu zucchinin och spaghettin i samma panna ca. 5min.

Lägg upp och servera :)