Om rätten
LowCarb parmesanpannerad kyckling.
Supergott och nyttigt för hela familjen.
Glutenfri spaghetti passar utmärkt med denna enkla maträtten som dessutom är lättlagad.
Ingredienser
- 3påsar PureSpaghetti
- 500g minutfilé
- 2st zucchini
- 20g smör + extra till stekning(10g)
- 1dl ströbröd
- Salt och peppar
- 2st vitlöksklyftor
- 2dl parmesanost
Tillagning
Skölj spaghettin ordentligt i kallt vatten i ett durkslag.
Smält smöret och häll upp i en djup tallrik.
Blanda ihop ströbröd, vitlök, parmesan. Salta och peppra.
Skär zucchinin i bitar.
Lägg smör i en stekpanna.
Doppa kycklingen i det smälta smöret och strö därefter över parmesanblandningen. Lägg i stekpannan och stek tills kycklingen är klar.
Lägg kycklingen åt sidan.
Tillsätt mer smör om det behövs och stek nu zucchinin och spaghettin i samma panna ca. 5min.
Lägg upp och servera :)