Kycklingben med PureSpaghetti i gräddsås, ingefära och vitlök

Chili Con Carne
Chili Con Carne med PureRice
februari 24, 2017
Hemmagjord bearnaisesås
Fläskytterfilé med hemmagjord pesto-bearnaisesås och PureNoodles
februari 2, 2017
Visa alla

Kycklingben med PureSpaghetti i gräddsås, ingefära och vitlök

Tillagning

Skölj av spaghettin i kallt vatten.

Värm ugnen till 225°

Salta och peppra kycklingbenen och bryn klubborna på en panna med smör.

Lägg klubborna i ett ugnssäker form.

Fräs vitlöken i smör och tillsätt grädde, saft från citronen och ingefäran. Låt småkoka i några minuter.

Häll gräddblandningen över kycklingen och grädda i ugnen i 25-30 min.

Fräs broccoli och spenat i smör tills broccolin blir mjuk.

Tillsätt spaghettin till stekpannan och fräs ytterligare i ca 5min.

Servera och njut!