Kycklingben med PureSpaghetti i gräddsås, ingefära och vitlök

Kycklingben med PureSpaghetti i gräddsås, ingefära och vitlök

Hemmagjord bearnaisesås
Fläskytterfilé med hemmagjord pesto-bearnaisesås och PureNoodles
februari 2, 2017
Chili Con Carne
Chili Con Carne med PureRice
februari 24, 2017
Chili Con Carne
Chili Con Carne med PureRice
februari 24, 2017
Hemmagjord bearnaisesås
Fläskytterfilé med hemmagjord pesto-bearnaisesås och PureNoodles
februari 2, 2017

Kycklingben med PureSpaghetti i gräddsås, ingefära och vitlök

Tillagning

Skölj av spaghettin i kallt vatten.

Värm ugnen till 225°

Salta och peppra kycklingbenen och bryn klubborna på en panna med smör.

Lägg klubborna i ett ugnssäker form.

Fräs vitlöken i smör och tillsätt grädde, saft från citronen och ingefäran. Låt småkoka i några minuter.

Häll gräddblandningen över kycklingen och grädda i ugnen i 25-30 min.

Fräs broccoli och spenat i smör tills broccolin blir mjuk.

Tillsätt spaghettin till stekpannan och fräs ytterligare i ca 5min.

Servera och njut!