Ingredienser
- 2påsar PureSpaghetti
- 16 st Kycklingben
- 1 dl Saft från citron
- 3 dl Grädde
- 1 msk Ingefära, riven
- 1 st Vitlöksklyfta, pressad
- 50 g Smör
- Havssalt och svartpeppar
- 300 g Broccoli, delade i bitar
- 300 g Spenat
Tillagning
Skölj av spaghettin i kallt vatten.
Värm ugnen till 225°
Salta och peppra kycklingbenen och bryn klubborna på en panna med smör.
Lägg klubborna i ett ugnssäker form.
Fräs vitlöken i smör och tillsätt grädde, saft från citronen och ingefäran. Låt småkoka i några minuter.
Häll gräddblandningen över kycklingen och grädda i ugnen i 25-30 min.
Fräs broccoli och spenat i smör tills broccolin blir mjuk.
Tillsätt spaghettin till stekpannan och fräs ytterligare i ca 5min.
Servera och njut!