Fläskytterfilé med hemmagjord pesto-bearnaisesås och PureNoodles

Fläskytterfilé med hemmagjord pesto-bearnaisesås och PureNoodles

Shirataki nudlar
Kyckling i purjolök-sweetchili sås
januari 26, 2017
Kyckling, grädde, ingefära, vitlök, shirataki spaghetti
Kycklingben med PureSpaghetti i gräddsås, ingefära och vitlök
februari 18, 2017
Kyckling, grädde, ingefära, vitlök, shirataki spaghetti
Kycklingben med PureSpaghetti i gräddsås, ingefära och vitlök
februari 18, 2017
Shirataki nudlar
Kyckling i purjolök-sweetchili sås
januari 26, 2017

Fläskytterfilé med hemmagjord pesto-bearnaisesås och PureNoodles

Tillagning

Skölj av nudlarna i kallt vatten.

Skär köttet i skivor.

Ta en kötthammare och banka köttet i tunna skivor.

Krydda köttet med aromat.

Ta en kastrull och tillsätt smör. Fräs broccolin och haricots verts tillsammans tills broccolin blir mjuk.

Tillsätt nudlarna i kastrulle och fräs ytterligare i 5min.

Lägg smör på en stekpanna och stek köttet i ca 1 min på varje sida, eller tills det har fått en vacker yta.

Lägg upp fint och servera!

Tillagning av hemmagjord pesto-bearnaisesås

Smält smöret i en kastrull.

Vispa äggulorna och lägg till smöret, litet i taget medan du fortfarande vispar på.

Fortsätt hälla i smöret i en tunn stråle tills såsen tjocknar.

Lägg i grön pesto och rör om.

Smaka av med salt, peppar och saft från citronen.