Ingredienser
- 1 påse PureNoodles
- 400 g Fläskytterfilé
- 30 g Smör
- Aromat krydda
- 200 g Broccoli
- 200 g Haricots Verts/Vaxbönor
Sås
- 2 stk Äggulor
- 2 msk Grön pesto
- Havssalt
- Svartpeppar
- 200 g Smör
- ½ citron
Tillagning
Skär köttet i skivor.
Ta en kötthammare och banka köttet i tunna skivor.
Krydda köttet med aromat.
Ta en kastrull och tillsätt smör. Fräs broccolin och haricots verts tillsammans tills broccolin blir mjuk.
Tillsätt nudlarna i kastrulle och fräs ytterligare i 5min.
Lägg smör på en stekpanna och stek köttet i ca 1 min på varje sida, eller tills det har fått en vacker yta.
Lägg upp fint och servera!
Tillagning av hemmagjord pesto-bearnaisesås
Smält smöret i en kastrull.Vispa äggulorna och lägg till smöret, litet i taget medan du fortfarande vispar på.
Fortsätt hälla i smöret i en tunn stråle tills såsen tjocknar.
Lägg i grön pesto och rör om.
Smaka av med salt, peppar och saft från citronen.