Kycklingfilé med pesto och mozzarella

Marockansk kyckling med ris - PurePasta
Casablanca kyckling
augusti 11, 2016
Köttbullar i tomatsås - PurePasta
Stora köttbullar med spaghetti i tomatsås
september 11, 2016
Köttbullar i tomatsås - PurePasta
Stora köttbullar med spaghetti i tomatsås
september 11, 2016
Marockansk kyckling med ris - PurePasta
Casablanca kyckling
augusti 11, 2016
Visa alla

Kyckling med pesto, mozzarella, champinjoner och glutenfria nudlar

Tillagning

Gör hål i kycklingfilén. Fyll kycklingfilén med 2 msk grön pesto och stoppa i en eller två skivor av mozzarella.

Salta och peppra. Lägg i smöret med en skivad vitlöksklyfta i en ugnssäker form och lägg sedan kycklingen inuti formen.

Grädda i ugn i 30 min, 200° C .

Skär champinjoner i bitar och vitlöken i skivor. Fräs i smör i 2 minuter och lägg till nudlarna och fräs i ytterligare 3 minuter.

Smaklig spis!