Nötkött och tillbehör

Fisk med grädde, champinjoner, bacon och nudlar
Torsk med bacon
november 8, 2016
Räksoppa med grönsaker och gurkmeja.
Räksoppa med PureNoodles, chili och gurkmeja
november 2, 2016
Visa alla

Nötkött med PureRice. Vaxbönor i en underbar gräddsås med svamp.

Tillagning

Börja med att smörsteka champinjonerna i en liten kastrull.

När champinjonerna har fått en gyllene färg lägg till grädde och färskost och låt småkoka. Smaka till med salt och peppar och eventuell rödvinsgelé.

Skölj av riset i kallt vatten. Fräs vitlök och rödlök ihop tills löken får färg. Lägg till vaxbönor och ris och fräs ytterligare tills köttet är klart, eller minst 3 minuter.

Krydda nötköttet med din favoritkrydda (eller citronpeppar) och stek på hög värme i några minuter på varje sida.

Lägg upp på en tallrik med spenat och njut!

Bon appétit!