Ingredienser
- 800 g Torskfilé
- 2 påsar PureNoodles
- 20 g smör
- 2 tsk italiensk seasoning
- salt och peppar
- 400 g champinjoner, i bitar
- 2 dl grädde
- 1 paket bacon, smått skuret
- 2 tsk vitlökspulver
- 1-2 tsk timjan (kan uteslutas, tillsätt istället mer italiensk seasoning)
Tillagning
Skölj nudlarna och värm ugnen till 180°
Skär torskfilé i bitar och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
Lägg en bit smör över varje fiskbit och krydda med italiensk seasoning, salt och peppar.
Fisken ska tillagas i 10 min eller tills den är klar.
Såsen:
Lägg smör i en stekpanna och fräs champinjoner och bacon tills champinjonerna har fått lite färg.Tillsätt grädde, vitlökspulver, timjan och smaksätt med salt och peppar.
Lägg till nudlarna och rör om.
Sist men inte minst! Lägg fisken på såsen och servera.
Ät och njut!