Torsk med bacon full av D-vitamin. LCHF - Glutenfri

Torsk med bacon

Nötkött med färskost, champinjoner, gula vaxbönor och PureRice.
Nötkött och tillbehör
november 3, 2016
Kyckling med dadlar, bacon, PureNoodles och vitlöksås.
Kycklingfiléer med dadlar och bacon
november 14, 2016
Kyckling med dadlar, bacon, PureNoodles och vitlöksås.
Kycklingfiléer med dadlar och bacon
november 14, 2016
Nötkött med färskost, champinjoner, gula vaxbönor och PureRice.
Nötkött och tillbehör
november 3, 2016

Torsk med bacon och PureNoodles fulla med D-vitamin.

Tillagning

Skölj nudlarna och värm ugnen till 180°

Skär torskfilé i bitar och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

Lägg en bit smör över varje fiskbit och krydda med italiensk seasoning, salt och peppar.

Fisken ska tillagas i 10 min eller tills den är klar.

Såsen:

Lägg smör i en stekpanna och fräs champinjoner och bacon tills champinjonerna har fått lite färg.

Tillsätt grädde, vitlökspulver, timjan och smaksätt med salt och peppar.

Lägg till nudlarna och rör om.

Sist men inte minst! Lägg fisken på såsen och servera.

Ät och njut!