Ingredienser
- 1 påse PureNoodles
- 1 msk japansk sojasås (eller annan, liknande sås som ni har hemma)
- 1 tsk sesamolja
- 2 msk hoisinsås
- 2 st kycklingfilé
- 2 st stora vitlöksklyftor, rivna
- 20 g smör
- 125 g sojabönor
- 1 ½ cm ingefära, riven
- 1 st Pok Choi, skuren i remsor (ca 125g)
Tillagning
Skölj av nudlarna
Skär kycklingen i bitar och stek i en djup panna i smör tills bitarna är klara och lägg åt sidan.
Blanda sojasås, hoisinsås och sesamolja i en skål.
Stek kycklingen i en djup panna i smör tills den är klar och lägg åt sidan.
Lägg 10g smör i pannan. Riv ner vitlök och ingefära, fräs i ca 1min.
Lägg till nudlarna, sojabönorna och Pok Choi och blanda. Låt lagas i ca 3 min.
Tillsätt nu kycklingen och såsen och rör om.
Låt småputtra i några minuter.
Lägg upp fint och toppa med lite svarta sesamfrön innan servering ;)