Bok Choi kyckling med asiatiska smaker - Lowcarb

Asiatiska smaker

Lax, shirataki ris, avokado, koreander, lime
Lax med avokado och ris
april 26, 2017
Spaghetti, fläskfilé, bacon, broccoli, champinjoner, vitlök, bacon
Fläskfilé i ädelostsås med PureSpaghetti
maj 8, 2017
Spaghetti, fläskfilé, bacon, broccoli, champinjoner, vitlök, bacon
Fläskfilé i ädelostsås med PureSpaghetti
maj 8, 2017
Lax, shirataki ris, avokado, koreander, lime
Lax med avokado och ris
april 26, 2017

Tillagning

Skölj av nudlarna

Skär kycklingen i bitar och stek i en djup panna i smör tills bitarna är klara och lägg åt sidan.

Blanda sojasås, hoisinsås och sesamolja i en skål.

Stek kycklingen i en djup panna i smör tills den är klar och lägg åt sidan.

Lägg 10g smör i pannan. Riv ner vitlök och ingefära, fräs i ca 1min.

Lägg till nudlarna, sojabönorna och Pok Choi och blanda. Låt lagas i ca 3 min.

Tillsätt nu kycklingen och såsen och rör om.

Låt småputtra i några minuter.

Lägg upp fint och toppa med lite svarta sesamfrön innan servering ;)