Ingredienser
- 2 påsar PureRice
- 4 x 140g laxfile med skinnet på
- 1 msk honung
- 3 msk koriander, hackad
- 1/4 msk chilipowder-krydda
- 3 st avokado
- 2 msk saft från Lime
- Salt
- olja
Tillagning
Lägg bakplåtspapper på en plåt och strö över lite olja.
Skölj riset i kallt vatten.
Sätt ugnen på 200°
Lägg laxen på plåten och strö över mer olja.
Blanda 1msk saft från lime, honung och 2msk koriander och fördela jämt över laxen (alla sidor).
Strö över lite havssalt.
Grädda laxen i ugnen ca 10-12 min beroende på tjockleken på laxfilén.
Skär avokadon i tärningar och lägg i en skål.
Blanda 1msk saft från lime, 1msk koreander och salt.
Blanda försiktigt. Koka riset i saltat vatten i 4min.
Lägg upp fint och servera