Ingredienser
- 2-3 påsar PureSpaghetti
- 2-3 msk Smör
- 300 g Broccoli
- 300 g Champinjoner
- 2 Vitlöksklyftor
- 3 dl Gräddost / riven
- 600 g Fläskfilé
- 1 Paket bacon/ i bitar
- 3 dl Creme fraiche
- 2 dl Vispgrädde
- 1 Kvibille ädelost
- 1 Köttbuljongstärning
Tillagning
Skiva fläskfilén i lagom stora bitar.
Bryn vitlöken tillsammans med fläskfién i en stekpanna. När det är klart lägger du det över broccolin i formen.
Sedan steker du baconet och champinjonerna i samma panna och lägger dem i den ugnssäkra formen. Låt fettet vara kvar i stekpannan. Detta för att såsen ska göras i samma stekpanna.
Rör sedan ner grädden och creme fraichen i baconflottet. Tillsätt buljongen och smula ner ädelosten, rör om och låt det småputtra lite snabbt.
Häll det sedan över allting i formen och riv lite gräddost över och gratinera i ugnen i ca 20 minuter tills osten har fått fin färg.
Skölj spaghettin i kallt vatten. Koka det i tre minuter.
Servera och njut!