Fläskfilé i ädelostsås med PureSpaghetti - PurePasta.se

Fläskfilé i ädelostsås med PureSpaghetti

Bok Choi, Kyckling, Sojobönor, Spenat, Sojasås, Ingefära, Vitlök, Hoisinsås
Asiatiska smaker
maj 2, 2017
Sommarsallad med räkor
PureNoodles-sallad med räkor
maj 18, 2017
Sommarsallad med räkor
PureNoodles-sallad med räkor
maj 18, 2017
Bok Choi, Kyckling, Sojobönor, Spenat, Sojasås, Ingefära, Vitlök, Hoisinsås
Asiatiska smaker
maj 2, 2017

Fläskfilé med ädelostsås och PureSpaghetti

Tillagning

Lägg broccolin i en ugnssäker form.

Skiva fläskfilén i lagom stora bitar.

Bryn vitlöken tillsammans med fläskfién i en stekpanna. När det är klart lägger du det över broccolin i formen.

Sedan steker du baconet och champinjonerna i samma panna och lägger dem i den ugnssäkra formen. Låt fettet vara kvar i stekpannan. Detta för att såsen ska göras i samma stekpanna.

Rör sedan ner grädden och creme fraichen i baconflottet. Tillsätt buljongen och smula ner ädelosten, rör om och låt det småputtra lite snabbt.

Häll det sedan över allting i formen och riv lite gräddost över och gratinera i ugnen i ca 20 minuter tills osten har fått fin färg.

Skölj spaghettin i kallt vatten. Koka det i tre minuter.

Servera och njut!