Ingredienser
- 2 påsar PureRice
- 900-1kg fläskytterfile
- 1näve färsk timjan
- 2st vitlöksklyftor
- 1st rödlök
- 250g champinjoner
- 400g broccoli
- 20g smör
- salt
- peppar
Tillagning
Skölj av riset med kallt vatten och lägg åt sidan
Skär löken i remsor, champinjonerna i 4 delar och pressa vitlöken och fräs tillsammans tills de har fått en fin stekyta. Lägg åt sidan-
Torka av köttet och skär i 3-4cm stora bitar.
Torka av köttet igen och salta och peppra.
Bryn köttet i samma panna som innan tills köttet får en stekyta.
Ta köttet av stekpannan och lägg på en plåt.
På varje köttbit lägger du på lökröran och lite timjan.
Lägg resten av lökröran åt sidan.
Skär broccolin i bitar.
Fräs broccolin i smör. När det har en fin färg, lägg till lökröran. Lägg åt sidan.
I samma panna lägger du till lite smör och steker riset i 3minuter.
När köttet är 65° varmt är det dags att ta ut det.
Lägg upp fint, servera och njut :)