Festligt Fläskytterfilé med PureRice - low carb rätt

Festligt Fläskytterfilé med PureRice

Grönsakssoppa
Grönsakssoppa med PureRice – kyckling på toppen om så önskas
februari 1, 2018
PureRice, spiskummin, lök, vitlök, ingefära,koriander,garammasala,gurkmeja, tomater och kikärter
Chana Masala med PureRice
februari 7, 2018
PureRice, spiskummin, lök, vitlök, ingefära,koriander,garammasala,gurkmeja, tomater och kikärter
Chana Masala med PureRice
februari 7, 2018
Grönsakssoppa
Grönsakssoppa med PureRice – kyckling på toppen om så önskas
februari 1, 2018

Tillagning

Värm ugnen till 200°

Skölj av riset med kallt vatten och lägg åt sidan

Skär löken i remsor, champinjonerna i 4 delar och pressa vitlöken och fräs tillsammans tills de har fått en fin stekyta. Lägg åt sidan-

Torka av köttet och skär i 3-4cm stora bitar.

Torka av köttet igen och salta och peppra.

Bryn köttet i samma panna som innan tills köttet får en stekyta.

Ta köttet av stekpannan och lägg på en plåt.

På varje köttbit lägger du på lökröran och lite timjan.

Lägg resten av lökröran åt sidan.

Skär broccolin i bitar.

Fräs broccolin i smör. När det har en fin färg, lägg till lökröran. Lägg åt sidan.

I samma panna lägger du till lite smör och steker riset i 3minuter.

När köttet är 65° varmt är det dags att ta ut det.

Lägg upp fint, servera och njut :)