Kyckling i purjolök-sweetchili sås - Glutenfri, LCHF, GI,KETO

Kyckling i purjolök-sweetchili sås

Köttfärskalops med ris
Köttfärskalops med PureRice
januari 18, 2017
Hemmagjord bearnaisesås
Fläskytterfilé med hemmagjord pesto-bearnaisesås och PureNoodles
februari 2, 2017
Hemmagjord bearnaisesås
Fläskytterfilé med hemmagjord pesto-bearnaisesås och PureNoodles
februari 2, 2017
Köttfärskalops med ris
Köttfärskalops med PureRice
januari 18, 2017

Tillagning

Värm ugnen till 200°

Skölj av nudlarna under kallt vatten.

Salta och peppra kycklingen och stek på en stekpanna i smör tills filéerna nästan är genomstekta.

Ta av pannan och lägg kycklingen i en ugnssäker form.

Tillsätt mer smör på pannan och fräs purjolöken och vitlöken i  ca 3 min.

Tillsätt färskosten, creme fraichen, kycklingbuljongen, sweet chillisåsen och låt småkoka. Smaka av med salt och peppar.

Häl sedan såsen över kycklingen och blanda.

Tillsätt nudlarna och blanda.

Strö över riven ost och grädda i ugnen i ca 15 min, tills du ser att såsen börjar koka.

Servera med din favoritsallad.