Ingredienser
- 2 påsar PureNoodles
- 4 st Kycklingfilér, delade i bitar
- 1 st Purjolök, smått skuren
- 200 g Färskost
- 5 dl Creme fraiche
- 1 msk Kycklingbuljong
- 2 st Vitlöksklyftor, pressade
- 4 msk Sweet chilisås (eller mer efter smak)
- 1 dl riven ost
- 40g Smör
- Havssalt
- Svartpeppar
Tillagning
Värm ugnen till 200°
Skölj av nudlarna under kallt vatten.
Salta och peppra kycklingen och stek på en stekpanna i smör tills filéerna nästan är genomstekta.
Ta av pannan och lägg kycklingen i en ugnssäker form.
Tillsätt mer smör på pannan och fräs purjolöken och vitlöken i ca 3 min.
Tillsätt färskosten, creme fraichen, kycklingbuljongen, sweet chillisåsen och låt småkoka. Smaka av med salt och peppar.
Häl sedan såsen över kycklingen och blanda.
Tillsätt nudlarna och blanda.
Strö över riven ost och grädda i ugnen i ca 15 min, tills du ser att såsen börjar koka.
Servera med din favoritsallad.