Köttfärskalops med PureRice - Glutenfria Ris utan kolhydrater

Köttfärskalops med PureRice

Kycklingbullar med bacon
Kycklingbullar med bacon och PureNoodles i gräddsås
januari 13, 2017
Shirataki nudlar
Kyckling i purjolök-sweetchili sås
januari 26, 2017
Shirataki nudlar
Kyckling i purjolök-sweetchili sås
januari 26, 2017
Kycklingbullar med bacon
Kycklingbullar med bacon och PureNoodles i gräddsås
januari 13, 2017

Tillagning

Stek blandfärsen och löken i smör.

Krydda med salt, vitpeppar och kryddpeppar efter smak och tycke.

Häll på vispgrädden och lägg sedan i lagerbladen.

Skiva moroten i tunna bitar och lägg i.

Låt allt koka ihop gärna en längre stund tills såsen får en bra konsistens.

Ta några droppar soja för färgens skull.

Skölj av riset i kallt vatten och koka det sedan i tre minuter.

Servera köttfärskalopsen med PureRice och sallad.