Kycklingfiléer med dadlar,bacon, PureNoodles och underbar vitlökssås.

Kycklingfiléer med dadlar och bacon

Fisk med grädde, champinjoner, bacon och nudlar
Torsk med bacon
november 8, 2016
Nudlar med sojabönor, basilika, spenat,salladslök, vitlök och riven parmesan.
Nudlar med parmesan
november 17, 2016
Nudlar med sojabönor, basilika, spenat,salladslök, vitlök och riven parmesan.
Nudlar med parmesan
november 17, 2016
Fisk med grädde, champinjoner, bacon och nudlar
Torsk med bacon
november 8, 2016

Tillagning

Värm ugnen till 200°

Skär en ficka i varje kycklingfilé och krydda med salt, peppar och chilipulver.

Dela bacon i småbitar och stek en stekpanna tills det är nästan klart, tillsätt sedan rödlök och fräs ytterligare i 3-4min.

Tillsätt sedan den vita osten, mosa den gärna medan du rör om.

Dela dadlarna i småbitar och tillsätt även dem.

Ta hälften av det som nu finns i stekpannan och använd det till att stoppa i de skurna kycklingfiléerna.

Töm tomatburken och rör om med resten av innehållet i stekpannan.

Tillsätt paprikapulvret, salt och peppar. Låt allting småputtra.

Lägg de fyllda kycklingfiléerna i stekpannan och sätt in den i ugnen.

OBS! Om din stekpanna inte är ugnssäker, lägg allt i en ugnssäker form istället.

Grädda i ugnen i 20 min.

Under tiden du väntar på att kycklingen blir klar: Skölj av nudlarna och koka dem i 3 minuter.

Såsen

Lägg alla ingredienser i en skål och rör om med en gaffel (mosa osten medan du rör om). Smaka av med salt och peppar tills du tycker såsen är perfekt.