Ingredienser
- 2påsar PureNoodles
- 4 st kycklingfiléer
- 200 g bacon, skuren i småbitar
- 1 st rödlök, finhackad
- 180 g vit ost, t ex apetina classic
- 200 g dadlar, smått skurna
- Salt och peppar
- 1 burk hela skalade tomater (400g)
- 1 ½ tsk paprikapulver
- Chilipulver (efter tycke)
Till såsen
- 70 g vit ost (resten av burken)
- 1 liten burk cremé fraiche
- 1 st vitlöksklyfta, pressad
- Salt och peppar
Tillagning
Skär en ficka i varje kycklingfilé och krydda med salt, peppar och chilipulver.
Dela bacon i småbitar och stek en stekpanna tills det är nästan klart, tillsätt sedan rödlök och fräs ytterligare i 3-4min.
Tillsätt sedan den vita osten, mosa den gärna medan du rör om.
Dela dadlarna i småbitar och tillsätt även dem.
Ta hälften av det som nu finns i stekpannan och använd det till att stoppa i de skurna kycklingfiléerna.
Töm tomatburken och rör om med resten av innehållet i stekpannan.
Tillsätt paprikapulvret, salt och peppar. Låt allting småputtra.
Lägg de fyllda kycklingfiléerna i stekpannan och sätt in den i ugnen.
OBS! Om din stekpanna inte är ugnssäker, lägg allt i en ugnssäker form istället.
Grädda i ugnen i 20 min.
Under tiden du väntar på att kycklingen blir klar: Skölj av nudlarna och koka dem i 3 minuter.